Saltar al contenido

INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES I FONTANERIA

 INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES I FONTANERIA Et donem l'energia que necessites. Reformes Andorra és una empresa líder del sector de les instal·lacions industrials i domèstiques amb una àmplia experiència des de fa molts anys, a Reformes Andorra disposem d'amplis recursos tècnics i humans. El nostre equip de professionals està format per tècnics titulats, instal·ladors/operadors amb carnets d'instal·ladors oficials, un equip d'administració i servei al client per donar l'atenció personalitzada que es necessita en cada moment. L'empresa treballa en projectes d'electricitat, aigua, gas, energies renovables, geotèrmia, telecomunicacions, sistemes de seguretat... Entre d'altres. La confiança que dipositen en nosaltres les empreses i institucions són la garantia d'un projecte ben fet i amb la qualitat assegurada, un projecte que reuneixi tots els requisits legals i professionals que els diferents Comuns i organismes regulen en el nostre sector. Reformes Andorra disposa d'una assegurança que cobreix la Responsabilitat Civil que pugui derivar-se de l'activitat i els projectes que realitza.

INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES I FONTANERIA Et donem l'energia que necessites. Reformes Andorra és una empresa líder del sector de les instal·lacions industrials i domèstiques amb una àmplia experiència des de fa molts anys, a Reformes Andorra disposem d'amplis recursos tècnics i humans. El nostre equip de professionals està format per tècnics titulats, instal·ladors/operadors amb carnets d'instal·ladors oficials, un equip d'administració i servei al client per donar l'atenció personalitzada que es necessita en cada moment.
L'empresa treballa en projectes d'electricitat, aigua, gas, energies renovables, geotèrmia, telecomunicacions, sistemes de seguretat... Entre d'altres.
La confiança que dipositen en nosaltres les empreses i institucions són la garantia d'un projecte ben fet i amb la qualitat assegurada, un projecte que reuneixi tots els requisits legals i professionals que els diferents Comuns i organismes regulen en el nostre sector.
Reformes Andorra disposa d'una assegurança que cobreix la Responsabilitat Civil que pugui derivar-se de l'activitat i els projectes que realitza.