Saltar al contenido

REFORMES BANYS

REFORMES BANYS, a Reformes Andorra som especialistes en reformes de banys a Andorra. Portem a terme la teva reforma de bany d'una manera professional

REFORMES BANYS, a Reformes Andorra som especialistes en reformes de banys a Andorra. Portem a terme la teva reforma de bany d'una manera professional i personalitzada, ja que ens adaptem tant a les teves necessitats com al teu pressupost. Disposem d'un equip expert en fer reformes de bany de qualsevol tipus: enrajolats, banyera o dutxa, inodors suspesos, etc. A més, participaràs activament en el procés inicial de la teva reforma de bany, en el qual podràs escollir la seva distribució, materials o colors. Després de reunir-se amb tu i que ens expliquis com t'agradaria que fos la teva reforma de bany, totalment sense compromís, el nostre departament d'interiorisme elaborarà els renders perquè puguis veure com serà el resultat final de l'obra i poder realitzar els canvis que consideris oportuns.
Els renders i el pressupost personalitzat se't lliuraran sense cap tipus de compromís.
Per tenir-los, tan sols has de contactar amb nosaltres. Durant la fase inicial de la teva reforma de bany, rebràs assessorament personalitzat tant per part del nostre equip com per part del cap d'obra assignat en el projecte, que supervisarà dia a dia la feina i es posarà en contacte amb tu sempre que sigui necessari.
Només treballem amb proveïdors de confiança i amb marques líders perquè s'aconsegueixi el millor resultat en la teva reforma de bany a Andorra. Millorarem la imatge i l'equipament de la teva cambra de bany sense cap tipus d'imprevist.
Amb Reformes Andorra tot són avantatges! Ens dedicarem 100% a la teva reforma de bany i el feedback serà mutu. Recorda que ens adaptem a tu i a les teves necessitats: tu ens expliques la teva idea i nosaltres la convertim en realitat!