Saltar al contenido

TERRASSES

 Som especialistes en reformes de terrasses i patis per a comunitats de veïns i per a particulars a Andorra. Els espais exteriors d'un edifici semblen de vegades espais residuals, però en molts casos tenen un gran potencial per transformar-se en espais de gran qualitat per a ser gaudits. La reforma dels espais exteriors del seu habitatge pot millorar la il·luminació i el confort dels espais interiors dotant-los d'una sensació d'amplitud molt més gran. La vegetació és també un aspecte molt important en el moment de la reforma de terrasses i jardins. Per a això a Reformes Andorra col·laborem amb paisatgistes que li oferiran un disseny personalitzat per a la vegetació i el reg que s'adapti millor a les condicions climàtiques i d'il·luminació del seu espai.

Som especialistes en reformes de terrasses i patis per a comunitats de veïns i per a particulars a Andorra.
Els espais exteriors d'un edifici semblen de vegades espais residuals, però en molts casos tenen un gran potencial per transformar-se en espais de gran qualitat per a ser gaudits.
La reforma dels espais exteriors del seu habitatge pot millorar la il·luminació i el confort dels espais interiors dotant-los d'una sensació d'amplitud molt més gran.
La vegetació és també un aspecte molt important en el moment de la reforma de terrasses i jardins. Per a això a Reformes Andorra col·laborem amb paisatgistes que li oferiran un disseny personalitzat per a la vegetació i el reg que s'adapti millor a les condicions climàtiques i d'il·luminació del seu espai.