Saltar al contenido

PAVIMENTS I PARQUET

 PAVIMENTS I PARQUET Paviments i Parquet Reformes Integrals. A Reformes Andorra som especialistes en instal·lació de paviments al Principat d'Andorra. Col·loquem el teu nou paviment d'una manera professional i personalitzada, ja que ens adaptem tant a les teves necessitats com al teu pressupost. Disposem d'un equip expert en realitzar instal·lacions de paviments de qualsevol tipus: hidràulic, parquet, gres, etc. A més, participaràs activament en el procés d'elecció del paviment, ja que podràs escollir entre una àmplia gamma de tipus i de colors. Després de reunir amb tu i que ens expliquis com t'agradaria que fos el teu nou paviment, totalment sense compromís, el nostre departament d'interiorisme elaborarà els renders perquè puguis veure com serà el resultat final de l'obra i poder realitzar els canvis que consideris oportuns. Els renders i el pressupost personalitzat se't lliuraran sense cap tipus de compromís. Per tenir-los, tan sols has de contactar amb nosaltres a Andorra. Durant la fase inicial de la teva reforma rebràs assessorament personalitzat tant per part de les nostres interioristes com per part del cap d'obra assignat en el projecte, que supervisarà dia a dia la feina i es posarà en contacte amb tu sempre que sigui necessari. Només treballem amb proveïdors de confiança i amb marques líders perquè s'aconsegueixi el millor resultat en la instal·lació del teu nou paviment. Millorarem la imatge del teu habitatge sense cap tipus d'imprevist. Amb Reformes Andorra tot són avantatges! Ens dedicarem 100% al paviment de la teva llar i el feedback serà mutu. Recorda que ens adaptem a tu i a les teves necessitats: tu ens explques la teva idea i nosaltres la convertim en realitat!

PAVIMENTS I PARQUET Paviments i Parquet Reformes Integrals.
A Reformes Andorra som especialistes en instal·lació de paviments al Principat d'Andorra. Col·loquem el teu nou paviment d'una manera professional i personalitzada, ja que ens adaptem tant a les teves necessitats com al teu pressupost.
Disposem d'un equip expert en realitzar instal·lacions de paviments de qualsevol tipus: hidràulic, parquet, gres, etc. A més, participaràs activament en el procés d'elecció del paviment, ja que podràs escollir entre una àmplia gamma de tipus i de colors.
Després de reunir amb tu i que ens expliquis com t'agradaria que fos el teu nou paviment, totalment sense compromís, el nostre departament d'interiorisme elaborarà els renders perquè puguis veure com serà el resultat final de l'obra i poder realitzar els canvis que consideris oportuns.
Els renders i el pressupost personalitzat se't lliuraran sense cap tipus de compromís. Per tenir-los, tan sols has de contactar amb nosaltres a Andorra.
Durant la fase inicial de la teva reforma rebràs assessorament personalitzat tant per part de les nostres interioristes com per part del cap d'obra assignat en el projecte, que supervisarà dia a dia la feina i es posarà en contacte amb tu sempre que sigui necessari.
Només treballem amb proveïdors de confiança i amb marques líders perquè s'aconsegueixi el millor resultat en la instal·lació del teu nou paviment. Millorarem la imatge del teu habitatge sense cap tipus d'imprevist.
Amb Reformes Andorra tot són avantatges! Ens dedicarem 100% al paviment de la teva llar i el feedback serà mutu. Recorda que ens adaptem a tu i a les teves necessitats: tu ens explques la teva idea i nosaltres la convertim en realitat!