Saltar al contenido

PINTURA

PINTURA - Reformes Integrals. A REFORMES ANDORRA disposem d'un equip de professionals per pintar la teva reforma integral al Principat d'Andorra. Un cop finalitzades les obres de la teva reforma, es procedirà a pintar l'habitatge d'una manera professional i personalitzada, ja que ens adaptem tant al teu gust com al teu pressupost. Evidentment és el teu projecte, per aixó participaràs en l'elecció de colors i dels estils. Disposem d'un ampli catàleg de pintures, podràs triar la que més t'agradi. O podem anar amb vostè a la botiga de pintura i escollir la que s'adapti més a vostè. El nostre departament d'interiorisme elaborarà els renders 3D perquè puguis veure com serà el resultat final de l'obra, incloent-hi la pintura, i poder realitzar els canvis que consideris oportuns. Els renders 3D i el pressupost personalitzat se't lliuraran sense cap tipus de compromís. Per tenir-los, tan sols has de contactar amb nosaltres.

PINTURA - Reformes Integrals. A REFORMES ANDORRA disposem d'un equip de professionals per pintar la teva reforma integral al Principat d'Andorra. Un cop finalitzades les obres de la teva reforma, es procedirà a pintar l'habitatge d'una manera professional i personalitzada, ja que ens adaptem tant al teu gust com al teu pressupost.
Evidentment és el teu projecte, per aixó participaràs en l'elecció de colors i dels estils. Disposem d'un ampli catàleg de pintures, podràs triar la que més t'agradi. O podem anar amb vostè a la botiga de pintura i escollir la que s'adapti més a vostè.
El nostre departament d'interiorisme elaborarà els renders 3D perquè puguis veure com serà el resultat final de l'obra, incloent-hi la pintura, i poder realitzar els canvis que consideris oportuns.
Els renders 3D i el pressupost personalitzat se't lliurara sense cap tipus de compromís. Per tenir-los, tan sols has de contactar amb nosaltres.